Emajlirana posoda iz slovenske tovarne
Prijava uporabnika

Pozabljeno geslo? | Registracija!
KošaricaKošarica 0 izdelkov 0,00€ Na blagajno

B2C nakup

Splošni pogoji poslovanja

Spletna trgovina trgovina.emo-novum.si omogoča kupcem udoben, prijazen in varen nakup preko svetovnega spleta. Spletna trgovina trgovina.emo-novum.si omogoča prijazne spletne nakupe, ki so kakovostni, udobni in varni, partnerjem pa zagotavljajo vrsto ugodnosti,  tako pri ceni kot pri plačilnih pogojih in predvsem prihranek časa. Seveda je samoumevno, da pri tem zagotavljamo enako kakovost in podporo. Spletna trgovina trgovina.emo-novum.si vam na enem mestu nudi vse - nakup je opravljen le z nekaj kliki.


ČAS POSLOVANJA
Vsa naročila, reklamacije, povpraševanje in vse komentarje sprejemamo po spletni pošti v neomejenem času, tj. 24 ur na dan, vse dni v tednu, tudi med prazniki in dela prostimi dnevi. Opravljanje vseh preostalih dejavnostih podjetja pa poteka s fleksibilnim delovnim časom po 40 ur na delovni teden, med 8. in 16. uro.


URADNI JEZIK POSLOVANJA
Spletna trgovina trgovina.emo-novum.si trenutno posluje v slovenskem jeziku.


UGODEN IN VAREN NAKUP
Pogoji poslovanja | Registracija | Varovanje podatkov | Nakup | Plačilni pogoji | Dostava | Vračilo blaga


VELJAVNOST PONUDBE
Pri nakupu veljajo cene v trenutku potrditve naročila. Vse cene vključujejo DDV. Cene se lahko spremenijo brez predhodnega obvestila. Cene veljajo le za nakupe v EMO NOVUM spletni trgovini (trgovina.emo-ett.si) in se lahko razlikujejo od rednih cen EMO NOVUM d.o.o.. Pridružujemo si pravico do spremembe tehničnih opisov in konfiguracij brez predhodnega obvestila. Slike so lahko samo simbolične in ne odražajo vedno v celoti dejanskega stanja. Za morebitne napake se opravičujemo in vas vljudno prosimo, da nas o njih obvestite in jih ne izkoristite v svojo korist.


ARHIVIRANJE
Naročila in kopije računov se arhivirajo na sedežu podjetja EMO NOVUM d.o.o., Mariborska cesta 86, Celje. Kupec lahko pridobi kopijo z zahtevo po elektronski pošti na : info@emo-novum.si


CENE
Cene, ki se nahajajo v spletni trgovini trgovina.emo-novum.si, veljajo izključno za spletno prodajo in se lahko razlikujejo od cen v maloprodajnih poslovnih enotah.