Emajlirana posoda iz slovenske tovarne
Prijava uporabnika

Pozabljeno geslo? | Registracija!
KošaricaKošarica 0 izdelkov 0,00€ Na blagajno

Pomoč uporabnikom

Kako opraviti nakup

Nakup poteka v več korakih:

 

1. KORAK: IZBERITE IZDELKE

V trgovini poiščete želene izdelke. V polje vpišete število izdelkov, ki jih želite kupiti, nato jih s klikom nakupovalne košarice "Dodaj v košarico" položite v košarico, sistem pa vas bo usmeril na naslednji korak.

 

 

2. KORAK: NA BLAGAJNO

V zgornjem in spodnjem desnem delu spletne strani se prikazuje skupni znesek vašega naročila. Za ogled izdelkov, ki ste jih dodali v nakupovalno košarico, kliknite povezavo "NA BLAGAJNO".

 

3. KORAK: PREGLED KOŠARICE

Pregled košarice vam izpiše vse izdelke, ki ste jih dodali v nakupovalno košarico. Količino naročenih izdelkov lahko poljubno urejate. V kolikor katerega od navedenih izdelkov v pregledu košarice ne želite naročiti, kliknite "Odstrani izdelek". Če želite nadaljevati z nakupom, kliknite tipko "Naslednji korak".

 

4. KORAK: UPORABNIŠKI RAČUN

Ustvarite svoj uporabniški račun ali se prijavite z obstoječimi dostopnimi parametri (uporabniško ime in geslo).

 

5. KORAK: NASLOV ZA DOSTAVO

V prazna polja vpišite svoje osebne podatke in podatke za dostavo, v kolikor se ti razlikujejo od vaših osebnih podatkov. Polja označena z zvezdico so obvezna!

Sprejmite pogoje poslovanja in politiko zasebnosti ter nakup nadaljujte s klikom na "Naslednji korak".

 

6. KORAK: NAČIN PLAČILA

Način plačila v naši spletni trgovini je možen po prevzetju - z gotovino (provizijo poštne nakaznice krije EMO -ETT).

 

7. KORAK: PREGLED NAROČILA

Pregled naročila vam prikazuje vse naročene izdelke, ki ste jih dodali v nakupovalno košarico, z vsemi podatki (naziv in cena izdelka, količina ter cena).

V pregledu je zabeležen strošek poštnine, ki se prišteje skupni vrednosti nakupa. Prav tako je zapisan vaš naslov za dostavo.

V kolikor se strinjate z navedenimi podatki, kliknete na "Naslednji korak" in potrdite nakup.

 

 

8. KORAK: POTRDITEV NAROČILA

V zadnjem koraku se izpišejo podatki o vašem naročilu. Istočasno prejmete na email naslov, ki ste ga navedli ob registraciji oz. prijavi, v potrditev Potrditveno sporočilo, kjer s klikom na navedeno povezavo potrdite svoje naročilo.

 

9. KORAK: RAČUN

Ob potrditvi naročila, vas povezava preusmeri do informativnega izpisa končnega računa - vaše naročilo je tako odgovornim poslano v nadaljnjo obdelavo.

Na email naslov, ki ste ga navedli ob registraciji oz. prijavi, boste prejeli vse nadaljnje informacije (uspešen prejem naročila v sistem, podatki o dostavi,...).